Förbättra din inre och yttre miljö, samtidigt som du sparar pengar!

 

Spara pengar genom att montera själv!

SolarVenti är enkel att montera själv. En fullständig monterings-anvisning medföljer och det enda specialverktyg som du behöver är en hålsåg till borrmaskinen (alternativt kan du använda en sticksåg, men det tar längre tid)..

 

 

 

Vindar

Problem!

 

På kallvindar kan fuktproblem uppstå då uppvärmd fuktig luft från bostaden stiger upp på vinden och kondenserar av den lägre temperaturen. Detta är speciellt vanligt på tilläggsisolerade vindar då isoleringen gör att temperaturen på vinden är lägre.

Lösningen idag!

 

Oftast är problemet förbisett och därför finns inte heller någon lösning. Att öka ventilationen utan tillskott på värme kan ge oönskade effekter.

Lösningen med SolarVenti!

 

En SolarVenti startar och blåser in varm och torr luft när solen skiner. Tack vare det ventileras fukt bort och temperaturen höjs. Man åstadkommer en grundventilation med varm och torr luft.

En SolarVenti skapar ett övertryck så att inte fukten från bostaden lika lätt letar sig upp på vinden.

 

Driftskostnad/år  = 0 SEK!

Läs mera om SolarVenti för tillämpningar i:

Läs mera om:

Solarventi finns i fyra storlekar med aluminiumram

i natur, svart- eller vitlackerad.

 

   
 

AIDT Energi Sverige AB samarbetar med det danska företaget AIDT Miljö A/S Solvärme, som grundades 1981 med produktion av vätskesol-värmeanläggningar och har sedan 1985 även tillverkat  luft-solvärmeanläggningar. 

AIDT Energi Sverige AB   |   Vintergatan 8  |  591 32 Motala    |  +46 141 222222  |  info@aidt.se   |   www.aidt.se